Doelstelling van de VZW


Het doel van de VZW is natuurlijk om met de opbrengst van de verkochte hangmatjes weldoenerij te verrichten!  Je aankoop bij Ratten Snoozels Vzw is een hart onder de riem en een positieve zaak!  Terwijl je je eigen knuffels gelukkig maakt, zorg je er ook voor dat Ratten Snoozels Vzw zijn doel kan bereiken, waarvoor hartelijk dank!!

Oprichters van Ratten Snoozels Vzw zijn Isabelle Van Neste, Xavier Van Neste & Marjan Verschatse (Rattery The Green Mile).

Het is een ware hobby om hangmatjes te maken en aangezien de eigen voorraad hangmatjes niet meer te overzien viel, werd deze Vzw opgestart.  Zo kunnen we onze hobby lekker botvieren & tegelijkertijd iets goeds verrichten! De productie ervan & het aanvullen van de hangmatjes op de website is afhankelijk van de vrije tijd.

De Vzw probeert om maandelijks minstens één organisatie te ondersteunen door donatie van voeding, huisvesting, bodembedekking, dierenartskosten, …
De organisaties waar er hoofdzakelijk aan gedoneerd worden zijn Knaagdierenopvang Safira, vzw de Zonnegloed en vzw Rata’s Animal Shelter. Deze organisaties vangen verwaarloosde en mishandelde dieren op en bezorgen deze dieren een tweede, gelukkiger leven.

Volg ons ook hier op de website, maar ook op Facebook zijn we aanwezig!
Maak je gerust lid van onze groep en je kan alle nieuwtjes makkelijk bijhouden.